Voleu pintar la vostra oficina?

09/03/2023

Servei de Pintura de La Calaixera, el Centre Especial de Treball de l’Associació Arep per la Salut Mental

Avui us presentem el Servei de Pintura, una de les cinc línies d’activitat que té La Calaixera, el centre especial de treball de l’Associació Arep per la Salut Mental.

Per conèixer millor la seva feina, hem entrevistat un dels treballadors més veterans i una de les últimes incorporacions: el Román Gutiérrez i el Pablo Redondo.

Després de catorze anys al servei, el Roman ens explica que va començar des de zero, va inaugurar la línia de pintura de La Calaixera sense haver treballat mai com a pintor. L’experiència adquirida durant tot aquest temps li permet encarregar-se també de formar els seus companys, com ara el Pablo, quan arriben al departament.

La seva especialitat és pintar oficines en blanc: ja ha perdut el compte de quantes n’ha pintat des que va entrar al servei. Tot i això, també li agrada pintar pisos, especialment amb habitacions de diferents colors. A més a més, destaca per la seva destresa a l’hora de lacar portes i finestres.

Per part seva, fa quatre mesos que el Pablo es va incorporar. Fins aleshores mai no s’havia imaginat que la professió de pintor requerís tants punts a tenir en compte: segons les seves paraules, un pintor ha de saber massillar, polir i esmaltar, però també estar disposat a netejar, una tasca imprescindible per finalitzar una bona feina.

Tots dos estan d’acord a dir que la professió de pintor és dura, però agraïda: veure l’abans i el després de fer una feina els permet valorar-la com una obra d’art. De la mateixa manera, haver après l’ofici des de zero i ser un autèntic professional requereix dedicació diària i amor per la feina més enllà de pintar una paret: els motiva el que fan i això es nota en els resultats.

Contacta La Calaixera si estàs pensant a fer treballs de pintura

A La Calaixera som nets, ordenats i professionals. A més a més, fem servir pintura ecològica de qualitat, i així fem possible que les empreses no hagin d’adaptar els seus horaris d’utilització de les sales durant el procés.

Així que, si teniu un despatx o una oficina a l’àrea metropolitana de Barcelona i esteu pensant a fer-hi treballs de pintura, demaneu el vostre pressupost a lacalaixera@cetlacalaixera.cat o truqueu al 93 243 20 41.