Viena i Salut Mental Catalunya expliquem la nostra aliança a l’acte de 10è aniversari de Worldcoo

18/04/2023

Gràcies a l’arrodoniment solidari hem aconseguit mantenir i ampliar l’atenció a joves durant el 2022 i 2023

L’acte del 10è aniversari de Worldcoo va tenir lloc a l’Antiga Fàbriga Damm de Barcelona. Durant la jornada es van presentar les dades més rellevants d’aquesta primera dècada, on s’han realitzat més de 57 milions de donacions amb més de 14 milions d’euros recaptats per a més de 700 projectes finançats, dels quals se n’han beneficiat més d’1 milió de persones.

Què és l’arrodoniment solidari?

L’arrodoniment solidari és un canal de recaptació de fons que permet fer donacions, de forma voluntària, en establiments comercials físics cada vegada que pagues amb targeta. Aquest és una manera de ser més solidaris i solidàries en nostre dia a dia, amb una petita contribució que pot sumar molt.

Salut Mental Catalunya i Worldcoo, una experiència d’èxit

Des dels Establiments Viena i Salut Mental Catalunya vam explicar la nostra experiència amb l’arrodoniment amb la campanya “Cèntim a cèntim, fem costat als joves” i com aquesta ens ha permès mantenir i ampliar l’atenció a joves durant el 2022 i el 2023. A més, també s’hi van compartir d’altres experiències com la de Bonpreu i Plataforma per la Llengua i la de WALA i Creu Roja. L’acte va finalitzar amb una taula rodona sobre noves formes de finançament.

Més de 576.000 gràcies!

Volem felicitar des d’aquí a Worldcoo per aquest 10è aniversari i per aquesta iniciativa que ha facilitat la col·laboració de la ciutadania, empreses i ONG’s, permeten dur a terme tants projectes d’entitats socials.

Aprofitem per agrair una vegada més a Viena, als 576.046 vienesos i vieneses que han aportat el seu gra de sorra, la confiança en SMC i aquest any de viatge junts per oferir un acompanyament a les persones joves amb malestar emocional.