“Cèntim a cèntim, al costat dels joves”, Viena col·labora amb Salut Mental Catalunya

16/12/2021

La campanya d’arrodoniment solidari de Viena amb SMC aposta per millorar el benestar dels joves oferint-los acompanyament, orientació i recursos en salut mental.

Viena comença una nova campanya d’arrodoniment solidari a partir de les compres que els clients fan als seu establiments. “Cèntim a cèntim, al costat dels joves” és el nom de la iniciativa a favor de Salut Mental Catalunya (SMC). Amb aquesta iniciativa, Viena dona suport als projectes de SMC per millorar el benestar emocional dels joves amb problemes de salut mental.

Viena vol contribuir a millorar el benestar emocional dels joves, un dels col·lectius més afectats pels problemes de salut mental i pels efectes que la pandèmia ha tingut en la població infantojuvenil. En aquest sentit, la col·laboració amb l’arrodoniment solidari vol col·laborar en l’acompanyament als joves per oferir-los orientació i recursos per prevenir i millorar la seva salut mental.

Des de SMC volem agraïr a Viena la confiança en la tasca que fem i que aposti pels nostres projectes per millorar la salut mental dels infants, adolescents i joves a Catalunya. La salut mental infantojuvenil és una de les missions de la nostra entitat i a la nostra xarxa d’entitats i projectes trobareu més informació i suport.

En aquest sentit, compartim algunes informacions i recursos d’interès en salut mental infantojuvenil.

Més informació

enllaç amb més informació “Cèntim a cèntim, al costat dels joves“, campanya de Viena a favor de Salut Mental Catalunya.

enllaç amb més informació Guies, informes i altres recursos a la Biblioteca de SMC en l’apartat Infància i joventut.

enllaç amb més informació XarXaJoves, projecte d’acompanyament integral a joves amb problemes de salut mental de SMC.