La xocolata solidària de Veritas recapta fons per la salut mental

20/06/2022
xocolata solidària veritas

El 100% dels fons recaptats amb la seva venda aniran destinats a diverses entitats del territori entre les quals es troba SMC

Salut Mental Catalunya inicia una col·laboració amb Veritas, cadena líder nacional de supermercats ecològics, que promou una millor alimentació, ecològica, certificada, sostenible i socialment justa.

El passat mes de març, Veritas va presentar una xocolata solidària per a donar visibilitat a la salut mental i donar recolzament a entitats del territori que treballen per la prevenció, el tractament i la recuperació de les persones amb problemes de salut mental, com és el cas de Salut Mental Catalunya.

La xocolata solidària per la salut mental, tot un èxit

Només en els dos primers mesos ja s’han venut més de 6.000 unitats. El total dels beneficis aconseguits es destinaran a diverses entitats i hospitals: Hospital Clínic, Sant Joan de Déu, Salud Mental Buru Osasuna, 3 salut mental, La niña amarilla i Salut Mental Catalunya.

Gràcies a totes les persones que heu adquirit la xocolata solidària de Veritas. Amb un petit gest permeteu un gran impuls per a seguir treballant per la salut mental.

Gràcies també a Veritas per confiar en nosaltres i escollir Salut Mental Catalunya com una de les entitats col·laboradores del projecte.

Si vols saber més sobre el projecte, amplia informació sobre la xocolata solidària de Veritas en aquest enllaç.