Treballadors de Selenta Group donen l’import dels seus lots de nadal a la Federació Salut Mental Catalunya

30/12/2019

Els treballadors i treballadores de Selenta Group van fer entrega del xec solidari a la Federació Salut Mental Catalunya durant el dinar de Nadal de l’empresa. La quantia recaptada per dedicar-la als diferents projectes de salut mental que duu a terme. En total, més de 3.800€.

En una iniciativa sorgida al propi grup hoteler Selenta Group, en que cada any ofereix un lot de nadal als treballadors, aquests han pogut escollir recollir el lot, o donar el seu cost a una entitat social, que aquest any ha anat dirigida a la Federació Salut Mental Catalunya. A més, en el cas que el treballador escull l’opció de donació, l’hotel ha duplicat la quantitat de l’import de cada lot.

La vicepresidència 2a de la Federació, Mercè Martín, va recollir el xec i agrair el suport dels hotels del grup Selenta de Barcelona i va destacar “la necessitat d’iniciatives com aquesta per donar suport a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies, en concret a que els joves amb problemes de salut mental puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta”.

La iniciativa va sorgir després que alguns dels hotels del grup Selenta participessin a l’edició del 2019 del BCN Hotel Games, l’olimpíada solidària del Gremi d’Hotels de Barcelona en que van participar 30 hotels de la ciutat, i on també es va escollir la salut mental com a iniciativa solidària a qui dedicar la recaptació.

Sens dubte, un col·lectiu molt sensibilitzat amb la nostra causa. Gràcies!