TennisAid col·laboració amb el programa Tennis i Salut Mental amb la donació de material esportiu

09/03/2017

Martín Rocca, de TennisAid, va visitar el mes de febrer el Real Club de Polo de Barcelona (RCPB) per obsequiar, amb material esportiu, als alumnes del programa Tennis i Salut Mental que porta a terme la Federació Salut Mental Catalunya amb el suport, entre d’altres, de la Fundació Esport Solidari Internacional.

Al RCPB, concretament, fan l’activitat els 5 Clubs Socials federats de la ciutat de Barcelona. També estan previstes visites a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà, on fa l’activitat el Club Social El Roure, i al Club de Tennis Tarragona, on participen les persones vinculades al Club Social La Muralla.

De moment, el material esportiu es limita a motxilles i raquetes però també està previst, properament, facilitar tèxtil. A poc a poc, aquesta activitat s’anirà estenent a la resta de clubs.

Tennis Aid és una associació benèfica creada al 2014 pels entrenadors de tenis Abel Rincón i Martín Rocca, la finalitat de la qual és aportar equipament esportiu i facilitar assistència tècnica a entrenadors que promouen el tennis en llocs del món desfavorits i amb persones en risc d’exclusió.

El programa de tennis de la Federació SMC compta amb el suport de Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Antoni Serra Santamans

ajuntbcn_logoweb fundacioAntoniSerra_logo