SMC posem a disposició dels partits polítics propostes electorals de cara a les eleccions municipals de 2023

09/05/2023

Salut Mental Catalunya recull la següent informació i reflexions per tal que es tinguin en compte a l’hora de confegir els programes electorals

La salut mental i el benestar són un dret de totes les persones. Per fer realitat la salut per a tothom els governs han d’invertir en salut mental. Si no ens prenem seriosament el benestar emocional de les persones, tindrem uns costos personals, socials i econòmics presents i futurs, de grans dimensions i molt perjudicials per a les persones, la societat i el nostre país.

En aquest sentit, volem fer arribar als diferents partits polítics que es presenten a aquestes eleccions municipals, les següents accions i línies de treball perquè les incloguin en el seu programa electoral:

De cara a les properes eleccions municipals, Salut Mental Catalunya demanem…

La implicació ferma i decidida de tots els agents de l’àmbit municipal, coneixedors del fet que és l’administració més propera a la ciutadania.

Els ajuntaments i consells comarcals, amb el suport de les Diputacions, són el punt des del qual detectar necessitats i impulsar una primera bateria de solucions.

Més informació

enllaç amb més informació Pdf amb les propostes electorals municipals 2023

enllaç amb més informació Pdf amb les infografies resum de les propostes electorals municipals 2023