SMC decorem l’arbre de Nadal del Parlament

30/11/2022

El Parlament convida a SMC a participar en el guarnit de l’arbre de Nadal i a fer una visita guiada

Ahir, 29 de novembre, es va instal·lar l’arbre de Nadal del Parlament de Catalunya al peu de l’escala d’Honor. Salut Mental Catalunya vam estar convidats per la vicepresidenta del Parlament a participar en el guarnit de l’arbre, per la qual cosa vam dissenyar més de 50 boles de Nadal amb més de 100 frases. Les frases van ser elaborades per participants dels Clubs Socials, formadors de Prospect i altres voluntaris i voluntàries de SMC on expressaven els seus desitjos per al 2023 i les coses que els han fet feliços aquest any.

La vicepresidenta primera amb funcions de presidenta, Alba Vergés, va rebre els representants de SMC, entre els quals hi havia la presidenta, Enriqueta Vidal, Susana Plasencia, membre de la junta executiva, i Anna Maria Esteve, vinculada a l’Associació Salut Mental Baix Llobregat i que ha participat en l’elaboració de les frases.

L’entitat d’Igualada Àuria, dedicada a l’atenció a persones amb discapacitat, també va participar en la decoració de l’arbre amb l’elaboració d’unes estrelles de paper maché. Amdues entitats vam compartir l’honor d’enguany i vam ser rebudes per la vicepresidenta del Parlament, juntament amb l’alcalde d’Espinelves i representants de l’associació de Cultivadors d’Arbres de Nadal Associats de Catalunya que han ofert l’arbre al Parlament.

A més de veure l’arbre de Nadal ja guarnit, els assistents vam poder fer una visita guiada per algunes de les sales més emblemàtiques del Parlament.

Més informació

enllaç amb més informacióDocument amb totes les boles de Nadal