Signem un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social

14/03/2024

El nou conveni permetrà fomentar el voluntariat inclusiu i accessible i oferir suport a les entitats federades

El passat 12 de març Salut Mental Catalunya vam signar un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) per fomentar el voluntariat inclusiu i accessible.

La FCVS és la plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya, que aplega prop de 340 entitats i que treballa pel foment, la promoció i el reconeixement del voluntariat social.  A més, col·labora amb les entitats socials perquè són elles qui coneixen les causes, són expertes en cohesió social i poden garantir un treball per a la transformació ciutadana.

Sinergies per enfortir el voluntariat a SMC

La signatura d’aquest conveni té com a objectiu fomentar de manera conjunta el voluntariat inclusiu i accessible, enfortir el paper de les persones voluntàries, i la sensibilització en matèria de salut mental per tal d’abordar els reptes socials actuals.

Tant la Federació Catalana del Voluntariat Social com la Federació Salut Mental Catalunya posen a disposició la seva expertesa en els seus àmbits i establiran sinergies per tal de col·laborar i oferir suport a les entitats federades, tant en temes de voluntariat com en l’àmbit de la salut mental.

Més informació

Si vols col·laborar en la millora de la salut mental a Catalunya, t’obrim les portes per invertir el teu temps i coneixements amb nosaltres. Només cal que omplis aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.