Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Guia de serveis i programes socials i laborals per a persones amb problemes de salut mental

 


Warning: usort() expects parameter 1 to be array, null given in /usr/home/salutmental.org/web/wp-content/themes/salutmental/guia_include/nivel2.php on line 182
Tornar al mapa

Comarca: Osona

Què busques?ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ

Servei local per a la inserció sociolaboral de les persones amb trastorns mentals, que assessora i orienta la persona, la seva família i les empreses del territori.
Servei de consulta destinat a informar, orientar i assessorar a familiars i persones que pateixen un problema de salut mental.

FORMACIO I CAPACITACIÓ

Cursos de formació professional ocupacional que poden oferir empreses, entitats sense ànim de lucre, fundacions, entitas locals i sindicats de la comarca.

RECURSOS SOCIALS, VIVENDA I TUTELES

Servei d'acolliment residencial, temporal o permanent, d'atenció a persones amb trastorn mental de llarga evolució.
Habitatges o pisos que permeten a les persones amb trastorn mental disposar d'un suport continuat que els ajuda a viure de forma autònoma.
Serveis prestats al domicili de la persona amb trastorn mental amb la finalitat d'oferir suports i eines per incrementar la seva autonomia personal.

TREBALL

Empreses d'economia social que ofereixen llocs de treball a persones amb discapacitat i/o trastorn mental amb el suport de personal tècnic qualificat.
Accions per donar suport a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental per aconseguir la seva contractació laboral en una empresa ordinària i el manteniment del seu lloc de treball.