Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Guia de serveis i programes socials i laborals per a persones amb problemes de salut mental

 


Warning: usort() expects parameter 1 to be array, null given in /usr/home/salutmental.org/web/wp-content/themes/salutmental/guia_include/nivel2.php on line 182
Tornar al mapa

Comarca: Bages

Què busques?



ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ

Servei especialitzat d'orientació i suport a la inserció laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental i d'assessorament a les empreses.
Servei local per a la inserció sociolaboral de les persones amb trastorns mentals, que assessora i orienta la persona, la seva família i les empreses del territori.
Servei de consulta destinat a informar, orientar i assessorar a familiars i persones que pateixen un problema de salut mental.

FORMACIO I CAPACITACIÓ

Cursos de formació professional ocupacional que poden oferir empreses, entitats sense ànim de lucre, fundacions, entitas locals i sindicats de la comarca.
Servei social especialitzat per a persones amb trastorns mentals greus, amb la finalitat de capacitar-les i facilitar-ne la seva inserció laboral.

RECURSOS SOCIALS, VIVENDA I TUTELES

Servei social especialitzat que pretén facilitar la participació de les persones amb trastorn mental a la comunitat mitjançant activitats culturals, esportives i de lleure en general.

TREBALL

Empreses d'economia social que ofereixen llocs de treball a persones amb discapacitat i/o trastorn mental amb el suport de personal tècnic qualificat.
Accions per donar suport a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental per aconseguir la seva contractació laboral en una empresa ordinària i el manteniment del seu lloc de treball.