Salut Mental Catalunya celebra una trobada d’estiu amb tot l’equip

SMC
15/07/2022

L’equip de SMC ens vam trobar ahir a Torre Jussana amb l’objectiu de compartir una jornada festiva i donar la benvinguda a l’estiu conjuntament. Al llarg del matí, vam celebrar diverses activitats, tant de caire lúdic com sessions de treball i un aperitiu a l’aire lliure.

Un espai per compartir

La trobada va començar i finalitzar amb dues dinàmiques de grup per tal que tothom pugués compartir un espai on conèixer-se i passar-ho bé, fent equip entre totes les persones que treballen a Salut Mental Catalunya arreu del territori català. A més, durant el matí van tenir lloc dues sessions de treball, una on cada equip va poder presentar la diagnosi i els reptes de futur per a l’organització des de cada Àrea i una altra d’intercanvi entre l’equip i alguns representants de la junta executiva de la Federació i del patronat de la Fundació per compartir dubtes i inquietuds.

Algunes de les propostes que van ser més repetides va ser la qüestió de la millora i foment de la comunicació interna així com la necessitat de potenciar la mirada conjunta de tot SMC.

Gràcies a totes les persones que formeu part de SMC per fer-ho possible!