Salut Mental Catalunya, entitat beneficiària de la President’s Cup

30/05/2024

La finalista Martina Vazquez va escollir SMC i el nostre projecte de tennis com a entitat beneficiària

El 27 de maig ens vam trobar al Real Club de Tennis Barcelona 1899 amb la finalista de la President’s Cup Martina Vazquez, qui va escollir SMC i el nostre projecte de tennis com a entitat beneficiària. Es tracta de la primera edició de la President’s Cup, un torneig Pro-Am organitzat pel RCTB-1899 amb finalitats solidàries que va reunir vuit parelles de dobles mixtes en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell-71è Trofeu Conde de Godó.

El torneig va ternir com a protagonistes, d’una banda, les campiones dels Tornejos Socials de l’RCTB-1899 i els seus clubs ‘amics’ -CT Barcino, CT La Salut, RC de Polo i CE Laietà-, a més dels clubs organitzadors de la fase de classificació del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Girona, Lleida i Tarragona (CT Girona, CN Lleida i Reus Monterols) i, de l’altra, extennistes i tennistes professionals del Club com David Ferrer, Tommy Robredo, Pablo Carreño, Marc López, Jaume Munar, Max Alcalà, Sebastien Grosjean i Pol Martín Tiffon.

La jugadora Martina Vázquez del Real Club de Polo Barcelona va ser finalista del torneig fent parella amb Sebastien Grosjean i, coneixedora del nostre projecte de Tennis i salut mental, va decidir donar suport a la nostra entitat. Els guanyadors de la final van escollir la Fundació RCTB- 1899 com a destinaris del donatiu.

Tennis i salut mental

El projecte Esport i Salut, ofereix la pràctica de tennis a les persones dels clubs socials de la Federació Salut Mental Catalunya i es porta a terme en instal·lacions de clubs de Tennis de diferents punts del territori català.

El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de Federació Catalana de Tennis, el Real Club de Polo Barcelona, Barcelona Esport Inclou, la Diputació de Barcelona, Esport Solidari Internacional, la Fundació Antoni Serra Santamans i Tennis Aid.