Reunió amb Artur Mas per resoldre els impagaments a les entitats de la discapacitat

04/05/2015

En el marc de les darreres accions que la Federació està fent com a seguiment dels impagaments per part del Govern a les entitats de la discapacitat, el passat dia 30 d’abril es va produir una reunió entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i representants del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat).

El COCARMI és una entitat que aglutina a tot el sector de la discapacitat i la Federació en forma part de la seva Junta com a representant de l’àmbit de la salut mental. El president de la Federació, Xavier Trabado, va estar present a la reunió amb Mas, que va rebre de les entitats una solució immediata als impagaments que afecten les nostres entitats.

La Federació seguirà demanant que es prioritzi el pagament de les entitats que estiguin passant per una situació més complicada per evitar el tancaments de serveis, i se sumarà a l’espai d’interlocució amb el Departament d’Economia per tal d’anar informant de les novetats que puguin produir-se sobre els impagaments.