Reobrim les inscripcions pel torneig de bàsquet 3×3 de dissabte 11 de juny

23/05/2016

La pluja ens va obligar a ajornar el V Torneig 3×3 de Bàsquet al carrer, que s’havia de fer el passat 30 d’abril al Parc de l’Espanya Industrial. Amb la nova data, dissabte 11 de juny al mateix escenari del barri de Sants de Barcelona, no tots els equips han pogut confirmar la seva presència. Així que si us vau quedar fora del torneig, teniu ara una segona oportunitat.

Recordeu que podeu fer dos tipus d’incripció: com a equip, de 3 a 5 jugadors, o individuals per completar els equips que facin falta:

El Torneig 3×3 és una iniciativa de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC), en col·laboració amb altres entitats del món de la salut mental, on participen equips formats per persones membres de la xarxa de serveis de salut mental de Catalunya i per persones que no estan vinculades al món de la salut mental, amb la finalitat de generar un espai inclusiu i de contacte social.

La Festa del Bàsquet Inclusiu arriba a la 5a edició i ho farà el dissabte 11 de juny (09:00-14:00 hores) al Parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants de Barcelona, que agafa el relleu de l’Arc de Triomf, on es van fer les dues darreres edicions. El torneig forma part del Programa Esport i Salut de la Federació SMC, on també es fan activitats de futbol sala o tennis, sempre amb l’objectiu de promoure el benestar físic, emocional i social de les persones que practiquen l’esport.

El Torneig 3×3 està obert, sense distinció, a persones amb i sense problemes de salut mental, i fomenta així la inclusió social de les persones amb trastorn, alhora que sensibilitza sobre salut mental i els beneficis de la pràctica esportiva. Poden participar equips formats per qualsevol persona major de 14 anys.