Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Parlem de Salut Mental

20180119 parlem escola idiomes bcn

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) ha posat en marxa al 2017 el curs introductori Parlem de Salut Mental adreçat a resoldre els dubtes que pot haver entorn a la salut mental i el model comunitari. Sobretot, vol tractar de com trencar barreres i estigmes per dotar d’eines als professionals que fan atenció directa al ciutadà (agencia atenció al ciutadà, serveis socials, policia municipal) i els manquen coneixements sobre com atendre a persones amb problemes de salut mental des dels seus llocs de treball.

Es un curs introductori de alfabetització i sensibilització en salut mental que ofereix eines tant sensibilització, comunicació i ajuda a  potenciar habilitats de les persones que fan atenció a públic i han d’atendre a persones amb problemes de salut mental.

La formació va dirigida a persones que fan atenció al públic, però que no estan especialitzats en temes de salut mental, així doncs és una introducció a temes d’alfabetització i sensibilització en salut mental.

Objectius:

  • Oferir una introducció a coneixement en temes de salut mental, resolent dubtes dels professionals per poder atendre millor a les persones amb problemes de salut mental des dels seus llocs de feina.
  • Dotar d’eines comunicatives que puguin facilitar l’atenció que es fa des dels espais laborals a persones amb problemes de salut mental.
  • Sensibilitzar en temes de salut mental , i trencar barreres i estigmes.

Si voleu més informació o demanar el curs “Parlem de salut mental” per la vostra entitat contacteu amb:

Mònica Carrilero – Departament Tècnic Federació SMC
mcarrilero@federacio.salutmental.org
691 518 387