Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Ponències

jeanluc

A continuació podeu consultar la versió en pdf de les ponències que es van presentar en la Jornada “El dret a l’habitatge en salut mental: un repte de futur. Aportacions nacionals i internacionals, i debat amb experts”, que es va celebrar el 20 de novembre del 2014 al CaixaForum Barcelona, amb l’assistència de més de 200 persones.

Jean-Luc Roelandt, director del Centre Col·laborador de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en Investigació i Salut Mental a França.

“L’habitatge, un element central de la ciutadania en l’àmbit de la salut mental. Recomanacions d’aplicació pràctica de l’OMS a França”.

Versió en francès. Als propers dies publicarem la traducció al català.

claudicamps

Claudi Camps, director assistencial de salut mental de l’Institut d’Assistència Sanitària de Girona (IAS).

Contextualització de la situació actual a Catalunya i l’Estat. Reptes de futur“.

abelardo

Abelardo Rodríguez, coordinador de la Xarxa d’Atenció Social a persones amb malaltia mental de la Consejería de Asuntos sociales de la Comunidad de Madrid.

Atención residencial y apoyo a la vivienda. La experiencia de la Red de Atención Social a personas con trastorno mental de la Comunidad de Madrid“.

Podeu consultar altres informacions i dades d’interès sobre habitatge i salut mental en l’apartat de Documentació d’aquesta seció.