Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Activa’t per la salut mental

Després de 5 anys de funcionament i més de 6.000 participants, el projecte Activa’t per la salut mental dona per finalitzada la fase de pilotatge als 12 territoris de Catalunya on ha estat present. Amb el pilotatge hem demostrat que l’Activa’t és un projecte eficaç per la recuperació i l’empoderament de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, que funciona i ajuda (podeu consultar els informes d’avaluació aquí).

L’Activa’t, amb més de 10.000 intervencions sobre les persones, ha establert les bases d’un nou model d’atenció centrat en la persona i l’entorn comunitari, i ha donat a conèixer la realitat d’un col·lectiu que, a dia d’avui, segueix patint estigma i prejudicis en tots els àmbits de la societat. Per això ara no pot acabar.

Gràcies a la gran tasca de tota la xarxa associativa, del voluntariat, de les avaluacions positives i del personal implicat, actualment hi ha un compromís per part de l’administració de treballar en la futura implementació del projecte.

A hores d’ara, ens trobem preparant la nova fase de suport a la implementació del projecte Activa’t i és per això que s’aturen alguns dels serveis que es reprendran a partir de l’1 de febrer, entre ells els Espai Situa’t o el serveis d’Assessorament jurídic Justament.

A partir de llavors, anirem informant del nou projecte d’implementació i de les accions vinculades.