Elecció de la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discpacitat de l’IMPD

08/10/2019

El 2n Concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, organitzat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona, va donar a conèixer els guanyadors el 7 d’octubre en un acte celebrat a l’Escola Massana de Barcelona. La proposta guanyadora va ser la de Jordi Santamaria Griera, Alberto Chinchilla, Belen Sanz Sanvicens i Alberto Anda Bataller en col·laboració amb la Fundació Ludàlia.

La imatge guanyadora serà utilitzada el 3 de desembre amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El segon premi ha estat per l’Estudi creatiu i de disseny de la Fundació Topromi i El Far Cooperatiu, amb la proposta ‘Inevitable’. I l’accèssit l’ha guanyat Josep Escalé Casas, amb la proposta ‘Signa més’.

El jurat estava format per professionals de l’IMPD, representants dels col·lectius de persones amb discapacitat, membres de la Direcció de Comunicació de Drets Socials i professionals del disseny i de la il·lustració. La Federació Salut Mental Catalunya va estar representada per Francesc de Diego, artista gràfic i col·laborador de la nostra entitat.

Francesc de Diego, a l'esquerra, a l'entrega de premis.

Francesc de Diego, a l’esquerra, a l’entrega de premis.