Participem en la 2a trobada de la Xarxa Ocell de Foc

01/03/2024

L’Ocell de Foc Volant i l’Ocell de Foc Tàngram han pogut teixir sinèrgies i compartir bones pràctiques amb la resta de nuclis del territori

La Jornada ha estat organitzada per Economia social i ha comptat amb la presència de Juli Silvestre, director general d’Economia Social, i Isabel García, subdirectora general de Treball en la diversitat. La jornada ha comptat també participació dels 25 nuclis d’arreu de Catalunya, entre els quals s’hi troben l’Ocell de Foc Volant i l’Ocell de Foc Tàngram. Ha estat un espai d’intercanvi de bones pràctiques amb l’objectiu d’enfortir la xarxa per a millorar el benestar emocional de les persones joves.

Joves, comunitat i benestar emocional, protagonistes de la jornada

Durant la jornada, hi han tingut lloc 3 taules rodones amb representants dels diferents nuclis que han tractat diferents temes i han compartit reflexions i experiències inspiradores.

  • “Generació de xarxa territorial i comunitària”, amb la participació de Neus Sabater i Roberto Perdorno, representants de dos nuclis d’Ocell de Foc, i el Dr. Josep Lluís de Peray, assessor del Pacte Nacional de Salut Mental.
  • “Participació i autoorganització de joves en primera persona” amb Joan Gener i Alba Segarra, representants de dos nuclis de l’Ocell de Foc.
  • “Benestar emocional de joves, Economia social i cooperativisme”, amb Enric Miravitlles i Alexis Jiménez, representants de dos nuclis d’Ocell de Foc.

Com a tancament de la jornada, s’ha celebrat una dinàmica sobre el pla de treball de la xarxa Ocell de Foc amb les participants dels diferents nuclis. S’han organitzat comissions de treball -5 de persones tècniques i 2 de coordinadores- amb una graella per a detectar preocupacions i mirar de buscar solucions.

Més informació

enllaç amb més informació Tota la informació sobre l’Ocell de Foc a SMC

enllaç amb més informació Ocell de Foc Tàngram

enllaç amb més informació Ocell de Foc Volant