Participem en el Congrés Internacional Barcelona Inclusiva

19/11/2017

Aquest diumenge 19 de novembre, Ángel Urbina, vicepresident de la Federació Salut Mental Catalunya, va participar en el II Congrés Internacional d’Orientació per la Inclusió en una taula rodona juntament amb Rosa del Hoyo, activista d’Obertament, i Alba Domínguez de la Fundació Viver de Bell-lloc, sota el títol “Les veus de la inclusió”.

Davant un públic format principalment d‘integradors socials, educadors, psicòleg, etc.., els ponents van ressaltar la importància de la responsabilitat dels educadors en la detecció precoç dels problemes de salut mental a l’escola, el sentit de la integració, la importància del paper de la família en el futur de les persones.

El Congrés, organitzat per l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació i per l’Associació Catalana d’Orientació, ha tingut lloc a l’auditori AXA de Barcelona els dies 17, 18 i 19 de novembre. Aquesta segona edició, sota el lema “Més enllà de l’escola, la vida”, vol ser un espai d’intercanvi per fomentar, des de diferents mirades, l’orientació per a la inclusió al llarg de la vida. Es van aportar elements de reflexió per a la construcció d’entorns inclusius amb l’objectiu de recollir propostes de canvi per caminar cap a una societat més inclusiva.