Noves sortides de Respir amb el suport de La Caixa

23/05/2024

L’Obra Social de la Caixa col·labora amb les sortides respir d’aquest 2024, amb un ajut concedit per la nostra oficina

Amb el Respir, facilitem que persones amb problemes de salut mental marxin de cap de setmana o de vacances d’estiu, amb un acompanyament professional. I les famílies poden també fer una pausa en la seva tasca de cura.

Durant aquest any 2024 està previst realitzar 16 sortides repartides des del febrer fins a finals de novembre, la majoria de cap de setmana però també 4 sortides llargues de 4 nits, per Setmana Santa i al juliol i l’agost.

El respir treballa aspectes com la socialització i el foment de l’autonomia

El programa Respir permet oferir espais en els que es treballa la socialització de la persona amb un diagnòstic de salut mental, els aspectes relacionals, la motivació, la curiositat, i altres aspectes d’autonomia, així com evitar la manca de relacions i l’aïllament social de la persona.

Me parece una actividad de ocio fantástica, ya que me aporta tranquilidad sabiendo que siempre van acompañados por profesionales con conocimiento y experiencia” – Patricia, mare d’una participant al Respir

Agraïm a la col.laboració de Fundació La Caixa a través de CaixaBank. Aquest suport que ens permet posar a l’abast de més persones aquesta activitat de lleure.

Més informació

Consulta les properes sortides del Respir programades aquí: Obrim inscripcions per dos Respir a Calella al juny!

Tots els detalls sobre el programa Respir aquí.