El taller “Millors Dies” de Craig Lewis reivindica el valor de la salut mental Amb Experipència Pròpia

10/04/2019

Craig Lewis agraeix totes i cadascuna de les experiències que ha viscut, i que l’han portat a aquest precís moment. Després de superar els reptes del seu passat, comparteix les seves experiències, coneixement i lliçons apreses, amb totes aquelles persones que vulguin escoltar-lo. Aquest és un viatge en curs i Craig, com tots nosaltres, està recorrent el camí. L’elecció de viure una vida plena de gratitud, pau, amor, amabilitat, espiritualitat, responsabilitat, perdó i acceptació facilita l’alliberament de Craig.

Com a autor de “Millors Dies – Un taller per a la recuperació en Salut Mental”, Craig està actualment viatjant per tot el món amb l’objectiu de tenir un impacte positiu i guaridor en la vida dels altres i continuar construint la seva vida, sobre els fonaments de la recuperació i l’espiritualitat.

El taller Millors Dies vol ser una ajuda que ens permeti aprofitar i beneficiar-nos del coneixement innat i per experiència pròpia que existeix en cadascun de nosaltres. La vida és sens dubte a vegades un repte, i la realitat és que tots sofrim i sabem què signifiquen la lluita, el dolor i el malestar. No obstant això, és la nostra decisió com manegem i ens enfrontem al que la vida ens ofereix.

Aquest taller altament participatiu promou amb entusiasme el concepte de que ser responsables de les nostres paraules i accions és fonamental, perquè puguem viure una vida feliç, saludable i satisfactòria. Sens dubte, l’experiència pròpia, l’examen dels nostres pensaments i accions, i l’elecció intencionada de fer passos cap endavant, identificats i orientats a la pràctica, dóna com a resultat Millors Dies.

urbina craig

Ángel Urbina, vicepresident 2n de la Federació SMC, amb Craig Lewis

Craig Lewis, de Salem, DT., és un expert per experiència pròpia, un supervivent de la psiquiatria i un apassionat agent de canvi, així com el creador del taller Better Days.

Aquest taller està organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya, en el marc del seu projecte Amb Experiència Pròpia, i està dirigit exclusivament a persones amb experiència pròpia en salut mental.

taller craig lewis (2)