L’Hospital de Dia de Salut Mental d’Adults d’Althaia visita l’Espai Siuta’t de la Catalunya Central

23/04/2024

Professionals i persones vinculades a l’Hospital de Dia d’Adults van poder conèixer el servei de l’Espai Situa’t i les possibilitats d’atenció i acompanyament que aquest els pot oferir

El dimecres 20 de març, un grup d’Hospital de Dia d’Adults, persones vinculades i professionals, van desplaçar-se fins l’Espai Situa’t de la Catalunya central, amb seu a Manresa.

La trobada va sorgir arran de la petició de la terapeuta ocupacional d’Hospital de Dia d’Adults, Aïda Biosca, , fruit d’una iniciativa de l’Hospital de Dia d’Adults, que proposa sortides setmanals a la comunitat per a que les persones coneguin de primera mà els serveis i entitats del territori.

En la trobada, la responsable del territori de la Catalunya Central, Mireia Ribas, va presentar el servei de l’Espai Situa’t i es va obrir un espai per a resoldre dubtes i posar sobre la taula inquietuds que podrien ser ateses i acompanyades des del servei.

Finalment, es va portar a terme la dinàmica “El meu jardí”, que buscava facilitar l’empoderament. Les persones participants van poder compartir aquelles coses que volien deixar fora de la seva vida i també aquelles que volien incorporar en un termini curt de temps.

La sessió va ser molt ben valorada per les assistents i es va deixar la porta oberta a repetir-la en un futur.

Més informació