L’equip d’handbol del Club Social l’Encenall rep el Premi a l’Esportivitat de l’Ajuntament de Calella

29/01/2024

El Premi a l’Esportivitat ha estat la novetat de l’edició d’enguany de la Festa de l’Esport, que ha comptat amb un total de 12 guardons i 16 mencions

L’Ajuntament de Calella ha recuperat enguany la Festa de l’Esport, que es va celebrar a la Fàbrica Llobet el passat 25 de gener i va comptar amb l’assistència de 650 persones. Durant la gala s’hi van reconèixer equips i esportistes calellencs, amb 53 nominacions a 14 clubs i esportistes locals.

El jurat, format per quatre representants polítics locals i de l’àmbit esportiu va reconèixer els mèrits aconseguits en la temporada del 2023 amb un total de 12 guardons i 16 mencions a clubs i esportistes. L’equip Moventis Specials, l’equip d’hanbol del Club Social de Calella i de la Unió Esportiva d’Handbold Calella, va ser galardonat amb el Premi a l’Esportivitat, que era la gran novetat d’aquesta nova edició.

Compartim l’agraïment de l’associació AVAH Calella a l’Ajuntament de Calella i la regidoria d’esports per fer possible aquest esdeveniment i els seus reconeixements. I l’enhorabona a tots i totes les jugadores, l’entrenador i també el president.