L’Associació Ment i Salut La Muralla estrena una nova seu a Salou

30/05/2024

La nova seu permetrà ampliar l’àrea d’atenció i arribar a més persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies

Ahir dimecres 29 de maig, l’Auditori de Salou va acollir la inauguració d’una nova seu de l’Associació Ment i Salut La Muralla al municipi. Amb aquest nou espai, que començarà a tenir activitat a partir del mes de juny i estarà situat al local del Jardí Botànic de Salou, l’entitat podrà arribar a més persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies.

L’acte inaugural va començar amb una benvinguda institucional a càrrec d’Ángel Urbina, president de l’entitat i també vicepresident de Salut Mental Catalunya (SMC). Acte seguit, el Sr Pere Granados, alcalde de Salou i diputat delegat de Polítiques d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona va realitzar també un parlament de benvinguda i celebració. Finalment, es va projecte un vídeo amb la felicitació de Mercè Torrentallé, presidenta de SMC.

Diversos membres de la Junta Directiva, professionals i persones sòcies de l’entitat van participar també de l’acte, explicant la trajectòria de l’entitat i els seus serveis, aprofundint en el Club Social La Muralla.

L’acte, a més, va comptar amb la presència de Cristina Berrio, Regidora de sanitat i benestar de l’Ajuntament de Salou; Lucía Teruel, regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Vila-seca; i Raquel Duque, membre de la Junta Rectora de la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

Per finalitzar, Ángel Urbina va ser l’encarregat de conduir la cloenda.