L’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles rep el Guardó de la Ciutat de Reus 2022

22/09/2022

L’Ajuntament de Reus reconeix la trajectòria de l’associació, que ja compta amb 25 anys de vida

En el marc de la Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Reus, que se celebren amb una sèrie d’actes programats del 15 de setembre al 8 d’octubre, hi tindran lloc més de 150 activitats: actes tradicionals, espectacles infantils, activitats organitzades per les entitats, revetlles, espectacles i una gran diversitat de propostes per a totes les edats.

La Festa Major s’iniciarà oficialment el dimecres 21 de setembre amb el lliurament dels Guardons de la Ciutat i s’allargarà fins el dia 25. El Saló de Plens acollirà, a les 20h del 21 de setembre, l’entrega del títol de Fill Il·lustre de la Ciutat a Joaquim Mallafrè Gavaldà, de la Medalla de la Ciutat al Centre de Lectura i a Oriol Tarragó Pàmies; i de les mencions honorífiques municipals a Mossèn Creu Sáiz, a títol pòstum; el Gremi de la Construcció del Baix Camp, l’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles, la Germandat de Sant Josep Obrer, el Ball de Cercolets, l’Associació de Dones Camí de Valls i l’Aula de Sons. Durant l’acte es repartirà la postal número 49 de la col·lecció de Postals de la Festa Major, dedicada a l’acte dels Guardons de la Ciutat.

L’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles

L’entitat, qui va agraïr el reconeixement i suport de l’Ajuntament de Reus en els seus 25 anys de vida ja fa uns mesos, és una de les 78 associacions membres de Federació Salut Mental Catalunya. Des de SMC ens sumem de nou al reconeixement i a les felicitacions d’una de les nostres entitats.

Podeu seguir tota l’actualitat de l’entitat en les seves xarxes socials d’Instagram i al canal de Youtube:

Més informació

enllaç amb més informació Programa complet de les festes

enllaç amb més informació Distinció a la tasca de l’associació de salut mental Dr. Tosquelles