La Taula d’Urgell-Segarra es repensa

22/11/2022

Canvis en la Taula de Salut Mental

En els darrers mesos, la Taula de Salut Mental d’Urgell-Segarra, ha viscut una situació força comuna a algunes de les Taules del país. Per una banda acusava la parada que va significar per a moltes la primera part més dura de la pandèmia. Per una altra, el pas a fer les sessions totalment en format virtual. I en tercer lloc, va viure un gran nombre d’incorporacions de persones que noves entre els seus assistents.

S’ha elaborat un pla per tal de repensar el format

Tot plegat va fer que a la primavera d’enguany el grup motor de la Taula pensés que calia fer-li una “sacsejada”. Amb l’acompanyament de Salut Mental Catalunya, es va elaborar un pla per tal de repensar el format, la periodicitat de les reunions i les comissions de treball constituïdes. El mes de setembre es va fer una dinàmica de treball d’on van sorgir nous objectius i grups de treball, gràcies també a la recollida d’informació amb un qüestionari enviat prèviament. Els nous grups de treball s’auto-organitzaran, tindran dos portaveus i treballaran un en cada eix.

La Taula Urgell-Segarra, que és la segona més antiga de Catalunya, també s’ha posat el repte de treballar una possible professionalització de la coordinació de la Taula.

Més informació

enllaç amb més informació Taules de Salut Mental