La Taula de Salut Mental de Santa Coloma, exemple de bona pràctica

01/10/2018

La pàgina web de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramanet ha estat distingida com a bona pràctica. El reconeixement destaca els recursos, consultes i informació que ofereix el site salutmental.info

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Una altra iniciativa de la Taula de Santa Coloma que ha rebut el reconeixement com a pràctica significativa ha estat el projecte Sentir Salut Mental. Parlant de la salut mental amb naturalitat a les biblioteques. Al llarg del curs 2017-18 les biblioteques de Santa Coloma i la Taula SMA han fet el programa Sentir Salut Mental de normalització i sensibilització sobre el tema.

El resultat ha estat més que positiu, tant pel que fa al procés com al resultat. En aquest enllaç podeu descarregar la memòria de la primera edició. El recull inclou no només l’activitat realitzada i l’assistència sinó també altres aspectes com ara la difusió del programa, la cartelleria i material realitzat, o la difusió en mitjans.