La Muralla, Aixec, Daruma i Barcelonès Nord, exemple de bones pràctiques en salut mental

30/03/2021

Els projectes de les quatre entitats federades han estat seleccionades per Salud Mental España en els III Premios Buenas Prácticas.

La Confederación Salud Mental España (SME) ha ha fet públics els projectes guanyadors dels III Premios Buenas Prácticas de SME . Entre les iniciatives que van ser seleccionades hi ha quatre d’entitats federades amb nosaltres: La Muralla, Aixec, Daruma i Barcelonès Nord.

Associació Ment i Salut La Muralla

El projecte “No hay distancia si se tiene un motivo” ha estat seleccionat en la categoria “Cuidado y promoción de la salud mental frente al COVID”. La iniciativa ofereix tallers online i serveis d’escolta activa per a persones amb malestar emocional durant la pandèmia.

enllaç amb més informació Més informació.

Aixec SCCL

El projecte “Adaptación y flexibilidad en tiempos de pandemia” ha estat escollit en la categoria “Adaptación de los recursos, productos y servicios de la entidad en 2020”. La iniciativa va mantenir l’atenció i acompanyament durant les restriccions de la Covid-19.

enllaç amb més informació Més informació.

Daruma. Associació de familiars de salut mental

El projecte “Grupos de ayuda mútua online” ha estat escollit en la categoria “Adaptación de los recursos, productos y servicios de la entidad en 2020”. La iniciativa va permetre treballar en l’autocura i les relacions personals en temps de pandèmia.

enllaç amb més informació Més informació.

Salut Mental Barcelonès Nord

El projecte “55 Plus. Servicio de acompañamiento comunitario para personas con problemas de salut mental mayores de 55 años” ha estat escollit en la categoria “Nuevos recursos, productos y servicios de la entidad creados en 2020”.

enllaç amb més informació Més informació.