La II Cursa Solidària del Sol del Solsonès anima córrer per sensibilitzar sobre les drogodependències

03/12/2015

Solsona va acollir el 29 de novembre la II Cursa Solidaria del Sol del Solsonès, amb l’objectiu de promocionar els hàbits saludables i sensibilitzar a la població contra les drogodependències. L’activitat física es pot entendre com a una alternativa i factor de prevenció respecte les conductes addictives.

El recorregut va ser pels carrers de Solsona amb un total de 3Km que es podien fer en la categoria de córrer o bé caminant. La participació va  ser de 69 persones, de les quals 45 eren dones i 24 homes d’edats compreses entre  un mes i mig-68 anys. Desprès del tret de sortida a les 11 del matí de la ma dels trabucaires, els voluntaris animaven als corredors per tots els trams del recorregut i a l’arribada eren rebuts per Takumba Batucada.

Una vegada finalitzada la cursa , es van fer entrega dels premis als 3 millors temps en categoria infantil, juvenil, femenina, masculina i de caminadors, de la mà de el primer tinent d’alcalde Lluis Xavier Gonzalez, Toni Carralero, regidor de Medi Ambient, Yasmina Valderrama, regidora de Salut, Silvia Solé consellera d’acció social, Albert Bajona conseller d’esports i la presidenta del Sol del Solsonès, Monica Serra.

cursasol2

 

En categoria infantil el millor temps va ser per Marc Caball amb 10’20”, el segon per Ton Vilaplana amb 13’25”, i el tercer Sara Caball amb 14’10”. En la categoria juvenil el guanyador va ser Mohamed Fade amb un temps de 10’36”, el segon, Marcel Montaner amb 10’39” i el tercer Jan Vilaplana amb 14’20”. La categoria femenina va ser encapçalada per Diana Codina amb un temps de 11’20”, el segon lloc va ser per Judit Sánchez amb 11’30” i el tercer per Rosa Maria Villaró amb 12’31”. En la categoria masculina el guanyador va ser Miquel Vilà amb un temps de 9’25”. El segon lloc va ser per Cristian Chiriveches amb 9’30” i el tercer lloc per Enric Roures amb 9’50”. En la categoria de caminadors/es, el primer lloc amb un temps de 15’59” va ser per Eva Capdevila, el segon Carles Arnau amb 16’00” i el tercer per Montse Vilaseca amb 23’37”.

També es va fer entrega d’un obsequi al participant més jove, Noa Vila d’un mes i mig que va fer el recorregut amb la seva mare i al més gran, Adrià Navarro de 68 anys. Per acabar es va fer entrega dels premis que es van anar sortejant durant la cursa. Volem agrair des d’aquí la col·laboració dels espònsors, voluntaris, Takumba Batucada, Trabucaires, autoritats i policia local per posar-nos la feina ben fàcil. Gràcies a tots.