La Fundació SMC obre les inscripcions per a les sortides Respir de tardor

17/09/2018

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

Girona – Festes de Sant Narcís / 26 al 28 octubre 2018

Aquest cap de setmana la ciutat de Girona es vesteix de gala, doncs és la festa major de Girona, i els carrers pintorescos de la ciutat acullen la fira de mostres, atraccions, actuacions musicals, fires i mercats, gegants, correfocs… tot un munt d’activitats per gaudir de la ciutat.

Durant el cap de setmana podrem gaudir d’aquestes esperades festes, i de les propostes culturals i lúdiques que ofereix la ciutat.

Allotjament: Alberg Cerverí de Girona, en ple centre històric de la ciutat.

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat alt. En aquesta sortida caminarem i ens moure’m força a peu per la ciutat. Els carrers de Girona en aquestes festes s’omplen molt de gent!

Reunió informativa: Dimecres 24 d’octubre – 16 h

Fundació SMC c/Nou Sant Francesc, 42, local – 08002 Barcelona

Preu: 80 euros

girona, seu del dia mundial de la salut mental 2017

Figueres,  cultura i Dalí / 9 a 11 de novembre 2018

Marxem cap a Figueres! La ciutat capital de la comarca de l’Alt Empordà, on ens allotjarem a un hotel, situat en ple centre històric de la ciutat.

Gaudirem de Figueres i els seus carrers, i d’altres propostes culturals que ens ofereix la ciutat.

Visitarem el teatre-museu Dalí i gaudirem del seu art. El Teatre-Museu Dalí, inaugurat en 1974 i construït sobre les restes de l’antic Teatre Municipal de Figueres, està considerat com l’última gran obra de Salvador Dalí. Tot en ell va ser concebut i dissenyat per l’artista amb el propòsit d’oferir al visitant una veritable experiència i portar-ho a l’interior del seu món captivador i únic.

Allotjament: Hotel Los Angeles, situat en ple centre històric de la ciutat

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà.

Reunió informativa: Dimecres 7 de novembre – 16 h

Fundació SMC c/Nou Sant Francesc, 42, local – 08002 Barcelona

Preu: 80 euros

figueres

 

Programa amb el suport de:

LogoAjuntamentComunicacioFlotant2013