La Federació SMC organitza la segona sessió de treball del projecte Dona i Salut Mental

05/12/2019

El Casal Folch i Torres de Barcelona va acollir el 3 de desembre la segona sessió de treball del projecte Dona i Salut Mental de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC). La trobada va comptar amb la participació de Regina Bayo Borràs, psicòloga clínica especialitzada en temes de salut mental i gènere, a qui agraïm la seva col·laboració.

Una desena d’associacions i Clubs Social van participar a la segona sessió de treball: Afammca, SM La Noguera, Radio Nikosia, Arep, La Muralla, SM Sabadell-Club Social La Xamba, SM Baix Llobregat- Club Social Espai 3, Suport Castellar Club Social, Sant Pere Claver Club Social Ments Obertes, SM Barcelonés Nord, Fundació SMC i Sant Pere Claver Suport a l’Autonomia.

La sessió, oberta a totes aquelles dones amb experiència en salut mental i tècniques de les entitats,  va tractar el treball xarxa i va fer una reflexió conjunta sobre les línies de treball actuals i els reptes de futur en l’ambit de la salut mental i el gènere. El projecte Dona i Salut Mental de la Federació SMC farà futures sessions de treball per afegir més participants i grups de treball al programa.

Les entitats interesades poden contactar amb Laura Pellisé.