La Federació SMC i la SGAE firmem un conveni col·laboració

20/02/2024

Amb aquest acord, com a continuació del ja signat amb la Fundació SMC el 2021, autors voluntaris de la SGAE oferiran serveis artístics a les 80 entitats federades i els seus Clubs Socials.

Les activitats seran gratuïtes per als afiliats de la Federació i tenen com a objectiu desenvolupar accions culturals i formatives amb voluntat d’inclusió social.

Les activitats poden ser en l’àmbit de la música, l’audiovisual i les arts escèniques: des de tallers de poesia, composició, cant, o bé concerts o recitals, per exemple.

La SGAE promou la inclusió social

La SGAE, mitjançant la Fundació SGAE, compta amb la participació de socis i sòcies de l’entitat que s’han inscrit en el programa de voluntariat de l’Àrea Social i Assistencial de l’entitat de gestió. Les associades i associats duran a terme sessions formatives i altres activitats relacionades amb les arts que gestiona l’entitat.

D’acord amb el conveni, la SGAE pot establir acords amb diferents entitats o Clubs Socials sota el paraigües de la SMC per a la realització d’activitats formatives i de voluntariat de les seves associades i associats. Les entitats i Clubs han de fer la petició del voluntariat a SMC i aquesta farà de pont amb la SGAE per tal de trobar l’autor o autora que s’ajusti a les seves necessitats.