La Federació celebra una assemblea general i aprova l’entrada de 2 noves entitats i 2 noves membres de la Junta

SMC
26/06/2024

Suficientment i Alba Jussà s’uneixen al teixit associatiu de SMC i la Federació creix fins a les 83 entitats

Aquest dimarts 25 de juny, la Federació Salut Mental Catalunya hem celebrat una nova Assemblea General Ordinària, en format virtual, on s’ha aprovat l’entrada de 2 noves entitats a SMC:

  • Suficientment: una associació formada per persones amb experiència pròpia en salut menntal i familiars, que naix per donar resposta a les necessitats comunitàries del Baix Vallès entorn la salut mental. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars.
  • Alba Jussà: és una cooporativa de treball i d’iniciativa social que forma part del Grup Alba. Ofereixen serveis per a contribuir a la millora de qualitat de vida de les persones que atenen i el seu àmbit d’actuació és principalment el Pallars Jussà.

Aprovació de la memòria i comptes anuals del 2023

A l’Assemblea vam presentar i aprovar la memòria d’activitats realitzades al 2023 que es farà pública pròximament i els comptes de la Federació del 2023.

Presentació del pla de gestió i el pressupost pel 2024

També s’ha presentat el pla de gestió d’enguany, que s’enmarca en les línies estratègiques de l’entitat i el pressupost corresponent.

L’estratègia de 2024 dona continuitat al Pla Estratègic 2021-2024, que prioritza la promoció de la visibilització i reconeixement del moviment associatiu, la transformació del model d’atenció a la salut mental per un model de recuperació i atenció comunitària, i l’impuls de processos de millora en la gestió interna i la comunicació del moviment associatiu.

La junta de la Federació creix

Yolanda Castells, memebre de l’Associació Salut Mental Ponent, i Rosa García, membre de l’Associació Salut Mental Baix Llobregat, ocuparan les dues places lliures a la Junta de Salut Mental Catalunya. Ho celebrem i els donem la benvinguda!

Altres informacions

Per tancar l’Assemblea es va parlar sobre la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2024 a Berga el 12 d’octubre i es van donar més detalls de l’acte, els quals podeu trobar aquí.