La campanya #TrioLaVida del departament de Salut finalitza la seva gira amb la participació de SMC i el teixit associatiu a Lleida i Girona

11/04/2024

Servei de suport al dol de Ponent, Tramuntana després del suïcidi i l’Espai Situa’t de la demarcació de Girona han participat en les darreres fires d’entitats celebrades a les universitats del territori

 #TrioLaVida ha estat la campanya que el Departament de Salut ha impulsat durant tot el curs acadèmic 2023-2024 als campus de les universitats catalanes durant tot el curs acadèmic. El tret de sortida va ser a la Universitat Autònoma de Barcelona el passat mes de setembre i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona durant l’octubre. Durant tots aquests mesos s’ha celebrat una jornada d’entitats amb la participació del teixit associatiu i SMC, Obertament i professionals de Servei d’Emergències de Catalunya (SEM).

L’Espai Situa’t, Servei de Suport al dol de Ponent i Tramuntana, presents a les jornades

El passat 5 de març, la Universitat de Lleida va acollir aquest espai per a la sensibilització i prevenció del suïcidi entre les joves universitàries, que va comptar amb la presència del Departament de Salut; l’entitat federada a SMC, Servei de Suport al dol de Ponent; i professionals del SEM.

Avui, 11 d’abril, ha estat el torn de la Universitat de Girona, qui ha acollit també estudiants interessades a la fira d’entitats sobre prevenció del suïcidi. La jornada ha comptat amb la presència de l’Espai Situa’t de la demarcació de Girona, l’entitat federada Tramuntana després del Suïcidi, Obertament i professionals del SEM.

Més informació

Dades i recursos per a la prevenció del suïcidi