Gràcies, Miquel!

03/11/2023

Un comiat amb l’equip de facilitadores de Prospect

Escrivim aquestes línies en reconeixement a la tasca realitzada pel Miquel Miranda en relació al programa d’empoderament en salut mental Prospect, del qual va ser-ne el corresponsable durant els últims anys. Ara que la seva vinculació amb el programa, a través de SMC, ha arribat a la seva fi, volem, un cop més, acomiadar-nos i agraïr-li la seva dedicació i entrega. Miquel, sempre has treballat amb una professionalitat i qualitat humana admirables. Gràcies per haver format part d’aquest projecte.

El passat 2 d’octubre tot l’equip de facilitadores Prospect vam trobar-nos virtualment per acomiadar-nos d’ell i tothom va ressaltar la valuosa aportació del Miquel al desenvolupament del Prospect a Catalunya.

El programa Prospect

El programa Prospect d’empoderament en salut mental parteix de la idea que les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies tenen el dret d’exercir una participació més activa en els processos de recuperació i millora de la seva qualitat de vida, participació que es considera un dret inherent a la seva condició de ciutadanes. És un programa que fem en col·laboració amb la Confederación Salud Mental Espanya.

enllaç amb més informació  Properes edicions de prospect

enllaç amb més informació  Activa’t per la Salut Mental