Formació online en salut mental infanto-juvenil per a famílies i professionals

11/07/2022
joves

Salut Mental Catalunya organitza del 19 al 26 d’octubre la formació online “Parlem de salut mental infanto-juvenil” per a familiars i professionals

El projecte de formació també inclou uns tallers de capacitació online del 17 de novembre a l’1 de desembre, per a familiars i professionals que acompanyen infants, adolescents i joves amb patiment emocional

Salut Mental Catalunya (SMC) continua impulsant el projecte de formació en salut mental infanto-juvenil per a professionals i famílies que acompanyen a infants, adolescents i joves amb problemes de salut mental i patiment emocional, amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Probitas. Les formacions seran online, destinades a participants d’arreu de Catalunya, i tindran lloc des d’octubre i fins desembre, després de l’èxit de les accions formatives que es van fer durant la primavera per a persones de la província de Tarragona.

El projecte de formació en salut mental infanto-juvenil de la Federació SMC persegueix millorar la prevenció i promoció de la salut mental d’infants adolescents i joves fins a 25 anys amb problemes de salut mental a través de la capacitació de les famílies i les persones professionals que els acompanyen en la seva vida diària. L’objectiu és promoure la recuperació millorant les habilitats parentals i educatives mitjançant tallers i formacions per a les persones de l’entorn més proper. En aquest sentit, el públic destinatari són familiars i professionals que acompanyen infants, adolescents i joves (escola, lleure, serveis socials, atenció primària i serveis per a menors tutelats…) però que no treballen en serveis específics de salut mental.

Parlem de salut mental infanto-juvenil – Online (19 – 26 octubre)

Formació bàsica per a professionals i familiars (8 hores)

Tallers de capacitació en salut mental infanto-juvenil – Online (17 novembre – 1 desembre)

Formació per a professionals i familiars (8 hores)

Inscripcions

Contacta amb l’Espai Situa’t més proper i inscriu-te.

L’Espai Situa’t és un servei d’informació i assessorament en salut mental. Facilita l’entrada a les accions grupals d’empoderament i suport mutu del circuit del projecte Activa’t, i ofereix un reforç a la comunitat en l’atenció de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies i entorn proper.

enllaç amb més informació Troba aquí el teu Espai Situa’t.

Més informació

Guies de navegació per a mares, pares i altres figures que acompanyen a infants, adolescents i joves amb una problemàtica de salut mental: