Formació en empoderament prospect a Tarragona

12/09/2022

El projecte Activa’t a la província de Tarragona amb el suport de l’Espai Situa’t del Garraf acollirà una formació Prospect que combinarà la presencialitat en tres dels seus mòduls i la virtualitat en el mòdul en primera persona.

Prospect en format híbrid, del 2 al 14 de novembre de 2022

  • Mòdul 1 Famílies – presencial: 2, 3, 9 i 10 de novembre de 16:00 a 20:00h (16h)
  • Mòdul 2 Primera persona – online: 7, 8, 10 i 11 de novembre de 10:00 a 13:00h (12h)
  • Mòdul 3 Professionals – presencial: 4 i 11 de novembre de 10 a 14h (8h)
  • Mòdul 4 Comú – presencial: 14 de novembre de 16:00 a 20:00h (4h).

Formació en empoderament per a persones amb problemes de salut mental

El programa d’empoderament Prospect, que s’emmarca en el projecte Activa’t per la salut mental, ofereix espais de comunicació entre els tres agents implicats.

Aquest programa parteix de la idea que les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies tenen el dret d’exercir una participació més activa en els processos de recuperació i millora de la seva qualitat de vida; participació que es considera un dret inherent a la seva condició de ciutadans.

El programa es desenvolupa en format grupal distingint grups de familiars o persones cuidadores, persones amb trastorn mental i professionals de la salut mental, en un bloc de formació continuada que abasta tres mòduls respectius de formació per a cada grup, més un mòdul comú en el que hi participen els tres.

Més informació i inscripcions

Tota la informació i inscripcions les podeu realitzar a través de:

Volem agrair la participació de les persones professionals i voluntàries que fan possible el programa d’empoderament en salut mental.

Podeu consultar les dates de les properes formacions Prospect en aquest enllaç.

*Per resolució de convocatòria de subvenció per entitats o associacions sense ànim de lucre que treballen als municipis del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès en projectes i programes adreçats a la promoció e la salut pública, en règim de concurrència competitiva, per a l’exercici 2021, de data 23/12/2021 DIPTA va atorgar a la Federació Salut Mental Catalunya, per la implementació del projecte Atenció en Salut Mental Comunitària, per import de 17.650,00 euros.