Ens trobem amb Aigües de Barcelona per compartir els avenços en el suport als joves

03/06/2024

Amb el programa XarXaJoves millorem l’ocupabilitat de les persones joves amb problemes de salut mental

La trobada ha tingut lloc al nostre Club Social Espai 3, a Cornellà, amb la participació de Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Gemma Marcet, la nostra responsable d’Aliances, i professionals de XarXaJoves i del Club Social.

L’acció social d’Aigües de Barcelona té com a repte prioritari el foment de l’ocupació de qualitat de les persones en situació més vulnerables. En aquest sentit, l’aliança d’Aigües de Barcelona amb Salut Mental Catalunya permet millorar les oportunitats dels joves amb problemes de salut mental. Amb XarXaJoves millorem l’ocupabilitat de les persones joves amb problemes de salut mental, acompanyant-les en el seu itinerari formatiu i laboral. Aquest any treballem amb joves de Barcelona ciutat, del Barcelonès Nord, i del Baix Llobregat.

Atendre i acompanyar el malestar, ajudar les persones joves a explorar opcions formatives, ajudar a preparar un curriculum, i acompanyar-los en els canvis donant-los suport per sostenir-los, són alguns exemples del treball que es fa des de XarXajoves.

L’any 2023, amb el suport d’Aigües de Barcelona, el 51% dels joves vinculats al programa van iniciar itineraris formatius i 9% van trobar feina a l’empresa ordinària.

Agraim a Aigües de Barcelona el suport rebut i aquestes trobades que ens permeten intercanviar idees i compartir la feina que estem fent.