El projecte XarXaJoves presenta el model d’acompanyament a joves en salut mental en l’àmbit social i comunitari

10/12/2018

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) va presentar al passat més de novembre l’experiència del projecte XarXaJoves. Programa pilot d’acompanyament integral per a joves amb problemes de salut mental en dues cites de l’àmbit social i comunitari.

El XarXaJoves va ser un dels projectes socials seleccionats per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social a Catalunya per presentar-se al Social Speakers’ Corner el 22 de novembre del VI Congrés del Tercer Sector Social. Marta Segrelles, tècnica del projecte pilot del XarXaJoves a Barcelona va participar en la taula d’atenció comunitària centrada en la persona, en la que va compartir experiències amb altres 6 persones i els projectes que es presentaven.

D’altra banda, el XarXaJoves va participar també en la 9a jornada la xarxa a debat “Salut Mental i Comunitat: Quines intervencions? Quins models?“, organitzada per la Fundació Congrés Català de Salut Mental a Barcelona  el 23 de novembre. El projecte de la Federació SMC va presentar el pòster XarXaJoves. Un programa d’acompanyament al jove i a la comunitat.