El programa Tennis i Salut Mental tanca la temporada amb la Cloenda al CMT Vall d’Hebron

04/06/2018

El Centre Muncipal de Tennis Vall d’Hebron de Barcelona va acollir el 31 de maig la 6a edició de la Cloenda del programa Tennis i Salut Mental de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC). La trobada va reunir més d’una vintena de jugadors en les proves de competició i d’habilitat. Els resultats van ser:

Torneig de competició (dobles):

  • Campions: Francesc Roger i Oriol Niubó (Club Social Tu Trires)
  • Sots campions: Albert López (Club Social Cap Endavant) i Carlos Ortega (Club Social Gràcia)

Proves d’habilitat:

  • Campió: Miguel San Clemente (Club Social Roure)
  • Sots campió: Fidel Bermúdez (Club Social Cap Endavant)
cloenda tennis 2018 2 cloenda tennis 2018 3
 Francesc Roger i Oriol Niubó (Club Social Tu Trires), campions de la competició de dobles  Miguel San Clemente (Club Social Roure), campió de les proves d’habilitat

 

La Cloenda va comptar amb la col·laboració de tres monitors del Real Club de Polo de Barcelona, que fan d’entrenadors durant la temporada de les trobades setmanals de tennis a Barcelona. Altres col·laboradors que fan possible que les persones amb problemes de salut mental juguin a tennis amb nosaltres són la Federació Catalana de Tennis, in-bes-ters, Esport Solidari Internacional, TennisAid, Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Fundació Antoni Serra Santamans, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona.

6 anys del programa Tennis i Salut Mental

L’edició d’enguany del programa de tennis de la Federació SMC ha comptat amb la participació de 11 Clubs Socials de tot Catalunya i 62 jugadors, que han participat en les clases i tallers setmanals i en la Cloenda de final de temporada. Les competicions de tennis s’inclouen en el programa Esport i Salut, en el que participen un total de 370 jugadors de futbol sala, bàsquet i tennis.

tennis dona tennis jugador
tennis xarxa tennis volea

El programa Esport i Salut compta amb el suport de:

ajuntbcn_logoweb dipu_logoweb