El Club Social Tu Tries a vista d’ocell

18/10/2023

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, expliquem les activitats que el Club Social Tu Tries realitza durant tot l’any amb els socis

El Club Social Tu Tries torna a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental amb el seu Concurs Inspiraciones, que ja fa 16 edicions. Aquest 2023 el concurs ha tingut les categories de pintura, dibuix, fotografia, prosa i poesia.

Compartim aquest vídeo que han elaborat les tècniques del Club amb totes les guanyadores, encara que no ens volem oblidar de totes les persones que han participat, i on el nivell ha estat altíssim. Felicitats!

Les activitats de 2023

També volem compartir un vídeo on, de forma resumida, podeu veure una petita mostra de tota la feina que han fet les persones usuàries del Club aquest 2023. Recomanem que li feu una ullada perquè així sabreu com de necesssaris són els clubs socials per moltíssimes persones.

Entrevista a la cuinera catalana Carme Ruscadella

Des del Club Social Tu Tries de Mataró estan a la recerca d’estar a prop de grans de persones del nostre país i, sobretot, poder aprendre d’elles. Aquest cop han tingut el plaer d’entrevistar a la cuinera catalana Carme Ruscadella, doctora Honoris Causa per la Universitat de Barcelona i amb 7 estrelles “Michelin”.

Sempre sorprèn que siga tan fàcil poder parlar i aprendre de persones amb trajectòries professionals tan importants.

Moltes gràcies Carme per la teva atenció, la teva amabilitat i el teu talent!

Més informació