El Club Social Gramenet, Ammame i Arep participen en les VI Jornades de Salut Mental i Addicions a Santa Coloma de Gramenet

06/11/2023

Arep i AMMAME han pogut compartir la seva expertesa en una taula rodona sobre com trencar la solitud en els trastorns mentals i també hi ha hagut un espai per a la mostra teatral del grup de teatre del Club Social i d’AMMAME

El passat divendres 27 d’octubre van tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet les VI Jornades de Salut Mental i Addiccions, organitzades per la Taula Salut mental i addiccions de la ciutat.

Enguany, les jornades s’han celebrat a l’Auditori Can Roig i Torres i la temàtica ha girat al voltant de la solitud. Al llarg del matí, hi van tenir lloc diferents ponències de familiars, primeres persones i professionals del territori. “El trastorn mental aïlla: com trenquem murs?” era la temàtica de la segona taula rodona de la jornada, on hi van participar des de l’Associació Arep i l’Associació AMMAME així com d’un CSMIJ. A més, la taula va ser moderada per Germán Morente, president d’Ammame i coordinador de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma.

Durant els entreactes, a més, hi va haver mostres teatrals del grup de teatre del Club Social juntament amb el de l’associació de familiars AMMAME, i al descans vam poder gaudir de l’exposició de quadres dels socis i sòcies del Club. Els tallers de pintura i teatre que es realitzen al Club Social Gramenet es realitzen gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació

enllaç amb més informació  Club Social Santa Coloma de Gramenet

enllaç amb més informació Associació AMMAME

enllaç amb més informació  Arep per la salut mental

enllaç amb més informació Les taules de salut mental