El Club Social Espai 3 s’obre a la comunitat per visibilitzar la importància de tenir cura de la pròpia salut de les dones

03/06/2024

S’han pogut organitzar diversos tallers d’autocura gràcies al suport de la Fundació Metropolitan House

El Club Social Espai 3 ha realitzat una sèrie d’activitats obertes a la comunitat amb l’objectiu de donar visibilitat a la importància de tenir cura de la pròpia salut i, especialment, fent èmfasi en la salut mental de les dones. Sovint, les dones prioritzem la cura de les altres persones i oblidem la nostra pròpia salut.

Diverses activitats com aiguagym, tallers d’autocura emocional i també tallers de dansa han estat organitzades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i gràcies al suport de la Fundació Metropolitan House, en el marc del conveni signat pel desenvolupament del projecte “Dones i Salut Mental el passat 4 d’octubre.

El projecte té com a objectiu general donar resposta a les necessitats i demandes de les dones amb patiment emocional, així com promoure la inserció social de les dones que pateixen problemes derivats d’un trastorn mental.