Participa a la campanya

Campanya en drets i salut mental

Treballar, formar una família, no patir ingressos involuntaris o contencions mecàniques… Les vulneracions i discriminacions en salut mental tenen a veure amb drets fonamentals.

Amb la campanya #DretsenSalutMental t’animem a compartir les nostres infografies i missatges a Instagram, Facebook i Twitter per arribar a més gent. Participa!

La campanya #DretsenSalutMental vol visibilitzar les principals vulneracions i discriminacions en els nostres drets. Per això, ho fem a partir d’una sèrie d’infografies que reprodueixen exemples dels casos recollits per les nostres associacions i Espais Situa’t. En aquest sentit, mostrem situacions de la nostra vida diària que vulneren els nostres drets però també suposen una discriminació per raó de salut mental.

Per això, la campanya mostra alguns dels exemples d’aquestes vulneracions i discriminacions tenen a veure amb drets fonamentals per a qualseval persona.

Alguns drets fonamentals que defensa la campanya

Una feina digna.

Accés a l’habitatge.

Una educació inclusiva.

Tenir fills/es i poder casar-se.

Capacitat jurídica per decidir sobre la nostra vida.

No patir sobremedicació, ingressos involuntaris o contencions mecàniques.

No patir violència de gènere.

… i moltes més que sabem que es produeixen i volem que es coneguin.

Per això, t’animem, tinguis o no un problema de salut mental, a participar en la campanya #DretsenSalutMental i a compartir a les teves xarxes socials les nostres infografies i missatges. Pots descarregar-te les diferents infografies adaptades per a cada xarxa social.

Infografies de la campanya

Skip to content