Diversos hotels escullen la Fundació SMC per la iniciativa solidària de FAM Creativa

13/10/2023

FAM Creativa realitza donacions per la salut mental a través de les seves activitats formatives i l’organització que rep la formació és l’encarregada d’escollir l’entitat beneficiària

FAM Creativa de Rafael Amorós Amorós organitza formacions amb dinàmiques per equips. L’equip que resulta guanyador de la dinàmica, escull l’entitat que rebrà el donatiu que realitzarà FAM Creativa. En aquesta ocasió, les tres cadenes d’hotels participants en les formacions, han decidit destinar-los a la Fundació Salut Mental Catalunya.

Hotel Golden Donaire

Aquest hotel de La Pineda ha acollit uns tallers centrats en potenciar el lideratge dels caps del departament de tota la cadena. Un total de 5 grups hi van participar i l‘Hotel Golden Donaire va resultar-ne guanyador en una competició a nivell corporatiu.

Hotels Sant Eloi i Esmeralda de Medplaya Hotels

Els Hotels Sant Eloi i Esmeralda de Medplaya Hotels, per la seva banda, van ser els guanyadors en un activitat on van competir fins a 40 grups en el marc d’una formació corporativa centrada en incrementar les vendes dels departaments de recepció, bars i restaurants del grup.

Un grup d’hotels menorquins de la Cadena Hoteles Globales

El personal dels hotels Mediterrani, C. Blanes, Biniamar, C. Blanca, C Bosch i Lord Nelson de la Cadena Hoteles Globales van ser els millors d’un total de 13 tallers basats en millorar les habilitats de lideratge i gestió de l’estrès i van escollir la Fundació SMC com a receptora de la donació.

Moltes gràcies per la iniciativa, i gràcies als equips dels hotels que ens heu escollit!