Diversamente, nova web sobre salut mental amb testimonis en primera persona

27/12/2017

La Confederación Salud Mental España ha posat en marxa Diversamente, una pàgina web que vol servir de punt de trobada, informació i suport mutu per a les persones amb problemes de salut mental. Es tracta d’una iniciativa del Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación, amb l’objectiu d’oferir espais de col·laboració i suport pel mil·lió de persones amb problemes de salut mental que hi ha a Espanya.

La plataforma ofereix testimonis i vídeos en primera persona amb informació sobre com fer front a un problema de salut mental, detectar els primers senyals i compartir experiències. La pàgina web és 100% accessible per a persones amb altres capacitats i potencia els coneixements i vivències de les persones que han passat per un diagnòstic de salut mental com a expertes en el tema.

Com diu Salud Mental España el web Diversamente neix amb la voluntat de humanitzar el procés de reequilibri que duen a terme les persones amb problemes de salut mental per a continuar amb una vida plena i amb autoestima després d’un diagnòstic.

Us animem a visitar-la.