Dia Mundial Salut Mental 2020

Infografies campanya

Les infografies de la campanya de Salut Mental Catalunya pel Dia Mundial de la Salut Mental 2020 recullen les principals reivindicacions del manifest SMC “Salut mental per a tothom: major inversió, major accés. Per a qualsevol persona, en qualsevol lloc“.

Comparteix la campanya a les xarxes

Si vols ajudar-nos a defensar un accés universal a la salut mental i tenir cura del nostre benestar emocional en temps de pandèmia però també més endavant fes aribar els nostres missatges a les xarxes socials de SMC:

Facebook SMC Twitter SMC

Si els voleu compartir, aquests són els missatges que compartirem aquests dies a les xarxes socials. Recordeu d’afegir sempre el web del Dia Mundial salutmental.org/dia-mundial-smc-2020 i les etiquetes de la campanya: #DiaMundialSalutMental #SalutMentalPeraTothom

  • Aquest #DiaMundialSalutMental demanarem #SalutMentalPeraTothom Inscripcions obertes per la celebració en streaming del 8 d’octubre.
  • L’accés a la #salutmental és un dret universal. Reclamem serveis i recursos suficients per a tothom, accessibles i més propers a la ciutadania.
  • Evitem que la #pandèmia suposi un retrocés en la recuperació de les persones que ja tenien un problema de #salutmental.
  • La #pandèmia posa a prova el repte de mantenir el #benestar emocional de tothom: #infants i #joves, #gentgran, persones #cuidadores i amb problemes de #salutmental, professionals…
  • Exigim a les administracions i forces polítiques que garanteixin l’accés a la  #salutmental amb suports, serveis i atenció suficients a la #comunitat.
  • Ara més que mai, cobertura universal de la nostra #salutmental, amb inversió pública i plans nacionals de cura i prevenció.
  • En temps de #pandèmia i #confinament, són vitals les xarxes d’atenció, suport i acompanyament ja siguin presencials o telemàtiques (telèfon, videotrucades…).
  • Les associacions i xarxa de #salutmental és més necessària que mai. Promovem l’activisme en primera persona i familiar, i l’acció comunitària per combatre les desigualtats socials.
  • Millorem l’autogestió del malestar emocional amb programes de capacitació i autoconeixement, presencials o a distancia (online). #Prospect #apoderament #GAM #suportmutu #ActivatPerLaSalutMental

Podeu acompanyar aquestes missatges de les infografies que podeu descarregar en aquests enllaços:

Skip to content