"Som comunitat, fem salut mental"

Dia Mundial de la Salut Mental 2022

Manifest 2022
MANIFEST amb motiu del DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL 2022 Barcelona, 7 d’octubre de 2022 Avui, un any més, tenim la sort d’estar reunits per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental. És un dia important per nosaltres.
Torna a veure el nostre acte
L’acte del Dia Mundial de la Salut Mental celebrat el passat divendres 7 d’octubre al CaixaFòrum, està publicat al nostre canal de Youtube.
Notícia
Les bones pràctiques en salut mental comunitàries, protagonistes del Dia Mundial de la Salut Mental de SMC  Enriqueta Vidal, presidenta, i Ángel Urbina, vicepresident de Salut Mental Catalunya han reivindicant que el model d’atenció comunitària no passa només per augmentar
Les persones que fan la comunitat
Durant tot l’acte del Dia Mundial de la Salut Mental, van esdevenir un seguit de petites accions teatralitzades per part de persones voluntàries de Salut Mental Catalunya, que escenificaven com tots i totes plegades som comunitat i fem salut mental.
Altres celebracions del Dia Mundial 2022
Celebracions del Dia Mundial de la Salut Mental arreu del territori Durant el mes d’octubre, a més del nostre acte, les més de 70 entitats del texit associatiu de Salut Mental Catalunya han organitzat més de 200 actes arreu Catalunya.
Bones pràctiques en salut mental comunitària
Bones pràctiques en salut mental comunitària Exposem a continuació les pràctiques d’entitats federades a Salut Mental Catalunya que van exposar-se durant l’acte del Dia Mundial de la Salut Mental. Ben aviat, seguirem recollint bones pràctiques de tot el nostre teixit
Skip to content